(FOTO) Presenetilo vas bo, kako je danes videti nekdaj priljubljena TV-voditeljica Anja Križnik Tomažin

D.Ži
10.11.2021 07:31

Od vodenja televizijskih oddaj se je že davno poslovila, danes pa ljudem pomaga pri doseganju njihovih lastnih uspehov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Anja Tomažin in Lado Bizovičar sta svoj čas bila glavni zvezdi nedeljskih popoldnevov na TV Slovenija

Tv Slovenija

Za Lada Bizovičarja dobro veste, kje se nahaja. Ob nedeljah je žirant v oddaji Slovenija ima talent. Za njegovo nekdanjo sovoditeljico pa najbrž niste tako prepričani. Oddaja Tistega lepega popoldneva je nekoč ob nedeljah kraljevala na malih zaslonih, v njej pa Anja in Lado.

Leto 2003. Snemanje oddaje Tistega lepega popoldneva.

Andrej Petelinšek

Večkrat nagrajen projekt TV Slovenija je na prelomu tisočletja veljal za najbolj priljubljeno slovensko oddajo, a vse se enkrat izteče, kar se je zgodilo tudi s televizijsko kariero Tomažinove.

Pevsko nadarjena voditeljica je kasneje krajši čas vodila tudi kuharsko oddajo, nato pa iz naših dnevnih sob izginila. Vmes je rodila tri deklice, ki jih je izvirno poimenovala Lori, Lilu in Sofie. Družinsko življenje jo je potegnilo vase, v stiku s svojimi nekdanjimi gledalci ostaja preko družbenih omrežij. Tako smo te dni videli, da v življenju uživa na polno in da se je navdušila nad kitesurfingom. Videti je odlično. Kot bi od časov njene največje slave ne minil niti dan.

REŠITE KVIZ O GLASBI IN OSVOJITE PRIROČNO NAGRADO!

Po televiziji se je poslovno predala coachingu in prejela celo naziv "executive coach". Ljudem pomaga pri iskanju prave poti v življenju in osebni rasti. Rešuje probleme, analizira situacije, ki posameznikom onemogočajo napredek, razporeja čas in išče načine za nadgradnjo. Pravi, da ljudje s pomočjo coachinga maksimalno izkoristijo svoje potenciale. Predava tudi o poslovnem nastopanju.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta