Obup, solze in huda drama v MasterChefu: Tekmovalki so popustili živci

D.Ži
03.06.2021 10:33
Kako pomembno je nikoli ne obupati, je v zadnji oddaji pokazala Maša Trubačev, ki je med izločitvenim testom za nekaj trenutkov povsem spustila niti iz rok.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ana Gregorič/Pop Tv

Kuhati doma je lahko sproščujoče in prijetno. Kuhati v tekmovalni oddaji, pred očmi cele države in strogih sodnikov, pa je lahko izjemno stresna izkušnja, kar iz oddaje v oddajo dobro spoznavajo tekmovalci aktualne sezone MasterChefa Slovenija, ki je v polnem teku. Napeto postaja, pritisk narašča, tu in tam kdo pod njim tudi kloni. Da upanje umre zadnje in da je pot res zmeraj tam, kjer je volja, smo nazorno videli v zadnji oddaji, ko se je pod stresom za nekaj minut zlomila simpatična tekmovalka Maša Trubačev, ki je sredi izločitvenega testa povsem spustila niti iz rok. K njej je pristopil sodnik Bine Volčič, ji na srce položil nekaj nasvetov, dvignil njeno motivacijo in jo spet postavil na noge. Delovalo je. Maša je nato še v isti oddaji jed dokončala in z njo zablestela. Še vedno ostaja v bitki za glavno nagrado. 

"Ta izločitveni test je bil zame res grozen. Že zjutraj sem se res slabo počutila. In v MasterChefu se tvoje počutje le še potencira. Neka panika me je v tistem trenutku enostavno zlomila in nad tem nisem imela nadzora. Bine je bil na tisti točki ta, ki me je dvignil. Čeprav se tega mogoče ni zavedal, je rešil moj krožnik, da sem ga sploh dokončala. To, da ni prostora za jokanje, mi je jasno, a žal sem oseba, ki stoodstotno izlije svoja čustva in jih ne znam skrivati," je povedala za 24ur, uradno spletno stran oddaje. Pred nami pa sta novi dve oddaji in, sodeč po napovedniku, bo znova divjala prava vojna živcev. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta