Najbolj nepriljubljeni tekmovalki Masterchefa je spodletelo. In ljudje so navdušeni

D.Ži
14.05.2021 09:06
Brutalno iskreno. Tekmovalci se v aktualni sezoni MasterChefa že kar odkrito norčujejo iz brezkompromisne tekmovalnosti Natalije Palačković.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ana Gregorič/pro Plus

Karte so na mizi in povsem jasno je, da je z naskokom najbolj nepriljubljena tekmovalka aktualne sezone slovenskega MasterChefa Natalija Palačković. Tekmovalci se niti več ne trudijo skriti, kako zelo na živce jim gresta njena izjemna tekmovalnost in komolčkarstvo. Gledalci se še dobro spomnijo, kako je lastno ekipo načrtno sabotirala pri peki tort, sinoči pa so se sotekmovalci iz njenega domnevno zlaganega in neiskrenega navijanja za druge kar odkrito delali norca. Da se poskuša prikazati v simpatični luči, čeprav je v resnici povsem antipatična, smo slišali med oddajo, v kateri je ambiciozni Nataliji sicer precej spodletelo, kar je razveselilo marsikoga, zlasti Ireno. 

Irena, Bruno in Natalija so tokrat bili skupaj v skupini, v kateri je vsak moral pripraviti eno jed, še največ časa za to si je vzela pregovorno počasna Irena, kar pomeni, da je Natalija za pripravo glavne jedi imela nekoliko manj časa. Meso je spekla premalo, ob čemer je Irena, ki si zelo želi, da bi Natalija oddajo čim prej zapustila, vidno uživala. In najbrž še kdo.

Ker njihova skupina ni zmagala, na koncu nobeden od trojice ni šel na balkon. "Gledati moram tudi nase. Od zdaj naprej bom zagotovo gledala nase," je ob tem povedala Natalija, gledalci in tekmovalci, ki so ji že večkrat očitali, da ne vidi dlje od konice lastnega nosu, pa se ob njenih besedah le čudijo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta