Zahrbtno! Tekmovalka Masterchefa načrtno sabotirala ekipo. Označili so jo za pokvarjeno

D.Ži
23.04.2021 09:17
Klub najbolj nepriljubljenih tekmovalcev aktualne sezone slovenskega Masterchefa je očitno dobil novo kraljico. Natalija je načrtno sabotirala Črn gozdiček.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Natalija je slutila, da se je bo ekipa znebila, zato je načrtno delala napake. 
Ana Gregorič/Pro Plus

Znamenito torto Črn gozdiček doma peče marsikatera gospodinja, tudi zato, ker jo je relativno enostavno pripraviti, jedci pa so nad njeno sadno sočnostjo zmeraj navdušeni. No, v četrtkovem Masterchefu je eni od ekip prav ta torta grdo spodletela. Celo tako, da so jo nekateri že označili za najslabšo torto v zgodovini slovenskega Masterchefa. Fiasko je pospremilo tudi kar nekaj živčnosti in zamer, kot kaže, pa je bila na delu tudi sabotaža ene od tekmovalk.

V skupine razdeljeni tekmovalci so morali peči znamenite torte, ki so bile različnih težavnosti. Pekli so Doboš torto, japonsko skutino torto, ameriško mavrično torto in razvpit Črn gozdiček. Vodje skupin so morale po enega najšibkejšega tekmovalca predati naprej v drugo skupino. Najlažjo torto, Črn gozdiček, je kot prva izbrala Maša, ki je imela v skupini še Žigo in Natalijo. Na voljo so imeli 50 minut. 

Maša je naprej poslala Natalijo. Tekmovalcema se je nato priprava torte močno zalomila. Zgolj nekaj minut pred koncem izziva so njuni biskviti bili še vroči in v modelih. Polomija je bila tako velika, da torte sodnikom niti dostavila nista, saj se jima je zmazek zdel nespoštljiv do njih. Poleg tega, da je pozabila gledati na uro, je Maša kasneje kar javno izrazila dvom v Natalijine namere, saj naj bi ta s pripravo biskvitov nalašč zavlačevala in jih načrtno v pečico dala prepozno. 

Na presenečenje gledalcev je Natalija svojo spletko celo priznala. "Rumenjake sem dala v beljake in ne beljake v rumenjake, ker vem, da biskvit ne bo tak, kot bi moral biti, vedela sem, da me bo izločila, ker sta povezana. Nikoli do zdaj še nisem tako igrala, če jaz nimam zaslug, da grem lahko z njima gor, tudi onadva ne boste tega imela od mene," je dejala. In dodala: "V glavi sem takoj naredila svoj načrt, vedela sem, da mi bo Maša dala za delati biskvit, ker je ključen, in sem si rekla, da ga bom potihoma, naskrivaj uničila."

{instagram_api}{/instagram_api}

Maša je bila povsem iz sebe in z besedami na račun zahrbtnih potez Natalije ni skoparila: "Nisem si mislila, da je človek sposoben biti tako pokvarjen. Še vedno sem tisti naiven človek, ki verjame, da je lahko vsak fer, da se dobro z dobrim vrača. Sem se pa naučila, da obstajajo zelo pokvarjeni ljudje." Kot kaže, je klub najbolj nepriljubljenih tekmovalcev te sezone dobil novo članico. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta