Tekmovalec Masterchefa ima zelo znana starša in nekateri menijo, da ima zato v oddaji privilegije

D.Ži
15.04.2021 00:00
Bruno Šulman prihaja iz družine, ki je vrhunsko izurjena v marketingu in komunikaciji. Kuhat pa bo na koncu moral še vedno sam.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pro Plus/Ana Gregorič

Zagotovo vam je takoj padel v oči in vas navdušil s svojim talentom za sladice. Bruno Šulman je s svojimi 21 leti eden najmlajših tekmovalcev aktualne sezone MasterChefa na Pop TV. "Sem take vrste oseba, ki se ji mora ves čas nekaj dogajati. Za vse je vedno premalo časa, ampak uživam v življenju, kot ga imam. Moj običajni dan se vrti okrog študija psihologije in treningov atletike, preostali čas pa zapolnijo še druženja s prijatelji in seveda kuhanje. V prihodnosti pa upam, da bo kuhanje lahko prišlo na prvo mesto, ker se v njem najbolj vidim," je o sebi povedal v pogovoru za uradno spletno stran oddaje, kjer je razkril, da ima tudi najljubšega sodnika. "Najbolj mi je všeč Bine, ker je najbolj moderen in najbolj kompleten kuhar od vseh treh - po mojem mnenju, brez zamere, Luka in Karim -, tako da res upam, da ga navdušim. Strah me ni nobenega od njih, se mi pa zdi, da je Luka najmanj predvidljiv," je dejal. 

Študent psihologije, ki sanja, da bi nekoč imel svojo slaščičarno, in se hkrati ukvarja tudi z atletiko, je pozornost pritegnil tudi na spletnih forumih, kjer je zakrožil podatek, da je Brunova mama Marjana Lavrič Šulman, diplomirana ekonomistka in magistra komunikologije, ki je bila nekoč direktorica marketinške agencije Futura, zdaj pa vodi mednarodno podjetje Trescon, ki se ukvarja s kadri. Mojster komunikacije je tudi njegov oče Jože Šulman.

Nekateri gledalci zdaj ugibajo, ali ima zaradi vplivnih in medijsko spretnih staršev Bruno v oddaji kakšne privilegije in ali mu sodniki zato večkrat pogledajo skozi prste. No, kolikor poznamo prekaljeno sodniško trojico, bo na koncu vendarle odločila njegova kuharska spretnost. Bruno bo predvsem moral dokazati, da je spreten tudi pri jedeh, ki niso sladice. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta