(FOTO) Štiri leta ljubezni: Zala in Gašper obletnico proslavila s fotografijo, na kateri je ona zgoraj brez

D.Ži
09.12.2021 11:10

Nekdanja slovenska evrovizijca sta te dni malce nostalgična in brskata po starih foto utrinkih. Našla sta tudi nekaj malo bolj porednih ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Zdi se, da sta skupaj že od nekdaj, v resnici pa njuna ljubezenska zgodba traja štiri leta. Toliko vsega sta Zala Kralj in Gašper Šantl že doživela skupaj, da bi lahko napisala knjigo. No, te najbrž še ne boste dobili v roke, na kakšno novo skladbo pa vedno lahko računamo. Parček, ki je v slovenski glasbeni prostor vnesel veliko urbane svežine, je te dni obletnico svoje ljubezni ovekovečil z ganljivo fotogalerijo, ki jo lahko preklikate na njunem Instagramu.

Fotografije dokazujejo in potrjujejo, kako zelo sta povezana. 

Zaradi pandemije ju na odrih videvamo mnogo manj, s svojimi oboževalci pa ostajata v stiku preko glasbe in družbenih omrežij. Datum, ko sta se njuni poti združili, je 8. december 2017. "Danes sva skupaj štiri leta," sta na kratko spomnila sledilce, nato pa objavila niz fotografij, od katerih so nekatere zelo intimne, pa tudi duhovite.

Kar nekaj pozornosti je pritegnila tista, na kateri se Zala k svojemu Gašperju stiska brez majice in nedrčka. Morda je tudi to skrivnost njegovega večno širokega nasmeha. Enemu najbolj originalnih parov na slovenski sceni čestitamo ob obletnici. Da bi ostala tako zaljubljena še naprej. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta