Na Popevki 2021 zmagala Raiven s skladbo Volkovi

11.09.2021 21:51
Raiven je prepričala največ gledalcev in poslušalcev in je kot zmagovalka Popevke 2019 nasledila Evo Hren.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Raiven je prepričala največ gledalcev.
Robert Balen

Na festivalu Popevka 2021 je največje število glasov na telefonskem glasovanju dobila Raiven in tako postala prejemnica velike nagrade občinstva. Strokovna žirija v sestavi predsednice Eve HrenEve Boto, Alje Kramar, Leona Oblaka in Žige Pirnata je podelila pet nagrad, najpomembnjejša je šla v roke Gregorju Ravniku, poroča spletni portal RTV Slovenija. Večer glasbe je vodi Tilen Artač.

Nagrado za najboljše besedilo je prejel Tomaž Hostnik za skladbo Podaril si mi svoje srce v izvedbi Vudlenderjev. Nagrado za najboljšo priredbo je prejel Aleš Avbelj za skladbo Še bolj prav, ki so jo izvedli Okustični. Izvajalka in avtorica Veronika Kumar je bila za skladbo Solzam nagrajena kar dvakrat - za mladega obetavnega avtorja ali izvajalca in za nagrado za najboljšo interpretacijo. Veliko nagrado strokovne žirije za najboljšo skladbo v celoti pa je prejel Ravnik za pesem Še ko te ni, te imam.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta