(VIDEO) Iz karantene z novo postavo: Raay in Marjetka sta danes videti drugače, kot mislite

D.Ži
21.06.2021 12:00
Kako jima je uspelo? Maraaya sta med poslušalce pospremila svojo novo skladbo 1000 let, ob tem pa presenetila z izjemno atraktivno podobo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Neo Visuals

Marsikdo je iz karantene prišel v svoji najslabši različici. Kar pa ne velja za Raaya in Marjetko, Maraayo. Za glasbeniki je najbolj duhamorno, tesnobno in brezdelno obdobje, a prav veliko opravka s kavčem in hladilnikom zakonca Vovk očitno nista imela. Če je kdo pričakoval, da se bosta na pokoronsko sceno vrnila simpatično zaobljena, se je zelo uštel. Lahko bi rekli, da sta se vrnila Maraya Supreme. Ali ... Maraaya Sexy. Atraktivnejša kot kadarkoli. Prav danes sta med poslušalce pospremila svojo novo skladbo in video 1000 let. Predstavila sta nam, kako je videti njun popoln zmenek in nas s svojo aktualno podobo vsaj malo napolnila z zavistjo. Meseci karantene so naredili svoje, a v pozitivnem smislu. Postavna, čvrsta in fit sta. Jasno je, da sta svoj življenjski slog precej spremenila ter za svojo podobo in zdravje začela še dodatno skrbeti. Če je pri Marjetki, kar se postave tiče, plovba mirnejša, pa so, kot smo zadnjič prebrali na njunem Instagramu, nihanja pri Raayu precej večja.

Približno tako kot njun nov seksapil je nalezljiva tudi skladba, ki gre hitro v uho. Lani sta odprla novo glasbeno poglavje. Začela sta izdajati svoje skladbe v slovenskem jeziku. Obujem nove čevlje, Drevo in Dobr' gre so pesmi, ki so našle pot do poslušalcev, odzivi na njih pa so dali Marjetki in Raayu zagon za naprej.

Medtem ko imata pripravljenih pesmi za cel album, ki prihaja predvidoma prihodnje leto, na prvi poletni dan izdajata že četrti singel. To je njuna prva ljubezenska in najbolj romantična pesem do sedaj. Pesem 1000 let opisuje popoln zmenek skozi njune oči. Marjetka, ki je za pesem napisala besedilo, je izid skladbe pospremila z besedami: "Oba z Raayem sva velika romantika in kljub temu, da sva skupaj že 18 let, nama še vedno ogromno pomenijo sproščeni, spontani trenutki in malenkosti, s katerimi si pokaževa, da se imava rada. Travnik, dekca, modro nebo in dve srci, ki se ljubita, je vse, kar potrebujeva za popoln zmenek! O tem sva pisala v skladbi 1000 let."

Videospot je od začetka do konca prežet z ljubeznijo: "Pesem sva skozi videospot želela predstaviti skozi objeme, poljube in dotike, zato sva poiskala par, ki mu nastopanje in izkazovanje ljubezni pred kamerami ni tuje. Maša in Uroš sta tudi v resničnem življenju pravi zaljubljen par in ta čustva so se prenesla tudi na kadre," je Raay komentiral video podobo za skladbo 1000 let.  Spot je posnet v Sloveniji, na dveh lokacijah na Primorskem, v botaničnem vrtu ob Vili Mirasasso v Sežani in v kamnolomu Marmor Sežana. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta