(VIDEO) Ganljivo: Tako sta 15 let kasneje skupaj videti Marjetka Vovk in Maša Medik

D.Ži
18.03.2021 08:55
Raayu in Marjetki, danes Maraayi, se njuni turbo časi najbrž zdijo kot neko povsem drugo življenje, a prijateljstvo s svojo takratno glasbeno sopotnico sta ohranila.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Neo Visuals

Kako nostalgičen prizor in lep spomin na neke druge čase! Če ste okoli leta 2005 vklopili radio, potem vas je prej ali slej doletela katera od že kar preveč nalezljivih uspešnic skupine Turbo Angels. Bili so to povsem drugačni časi in najbrž se Raayu in Marjetki Vovk, ki danes ustvarjata pod imenom Maraaya, ti prizori zdijo kot iz nekega drugega življenja. Tudi glasbeno. Čeprav je od ustanovitve skupine minilo že več kot 15 let, sta mnogim v spominu ostali atraktivni pevki, ob Marjetki, danes Raayevi ženi, je prepevala tudi čedna Maša Medik

Piše se leto 2021 in Marjetko in Mašo lahko spet vidimo skupaj. Sicer le za nekaj minut, a prizor je prisrčen. Maraaya je namreč izdala že tretji singel. S skladbama "Drevo" in "Obujem nove čevlje" sta začela pisati glasbeno zgodbo v slovenščini in z njo tudi nadaljujeta. V svet in na splet zdaj pošiljata novo pesem in videospot z naslovom "Dobr' gre". Z njim odpirata pomlad, ki je pred vrati. Marjetka, ki je spet napisala besedilo za njun singel, je nov izid skladbe pospremila z besedami: "Začutila sva, da je čas za pozitivno, nasmejano, sproščeno in plesno pesem. Tako, ki te motivira, ti dvigne razpoloženje in te spomni, da imamo veliko razlogov, da si rečemo: Res mi dobr' gre. Sreča je v majhnih stvareh in nas spremlja na vsakem koraku, samo opaziti jo moramo znati. Vsak dan prinese nov začetek, le izkoristiti ga moramo."  

Neo Visuals

Raay ob tem dodaja: "Pozitivna energija je nalezljiva. Včasih rabimo samo eno pesem, ki nas dvigne, nas sprosti in popravi razpoloženje. Tudi ko kakšna stvar kdaj izgleda neobetavna, si velikokrat rečeva, da je že za nekaj dobra. Ponavadi ko pogledava za nazaj, je res tako. Verjameva, da nama življenje prinaša ravno tisto, kar potrebujeva."  

Neo Visuals

Med snemanjem spota se je ekipi pridružila tudi Maša. Brez pretiravanja lahko ob pogledu na Marjetko in Mašo rečemo, da prav nič ne kaže na to, da je minilo že toliko časa. Dami namreč izgledata boljše kot kadarkoli, z njima pred kamero pa je tudi Marjetkina prijateljica Tjaša Berakovič.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta