(VIDEO) Robbie Williams razveseljuje s svojo novo korona-božično pesmijo

Gr.G.
15.12.2020 12:44
Williams pesem posveča bednemu letu in se sprašuje, kdo se bo odločil, kaj lahko čez praznike počne s svojo družino. Nič ne bo ustavilo božiča, prepeva.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ko smo pred nekaj dnevni objavili lestvico božičnih pesmi, ki glasbenim ustvarjalcem, ki so jih kreirali ali zapeli, prinašajo velike dobičke, na njej (še) ni bilo večnega zabavljača Robbia Williamsa. Ta je sedaj namreč objavil svojo novo pesem "Can't Stop Christmas" (Ne morete ustaviti božiča), ki jo je v veliki meri navdihnila pandemija novega koronavirusa. 

V manj kot enem dnevu po objavi si je videospot na njegovem YouTube kanalu, kjer ima glasbenik 1,6 milijona sledilcev, ogledalo več kot 167.000 uporabnikov, ki v pretežno pozitivnih komentarjih izražajo hvaležnost, da jih skuša pevec razvedriti. Ali se bo Williamsu do prihodnjega leta uspelo s pesmijo uvrstiti na lestvico največjih zaslužkarjev z božičnimi pesmimi, bo pokazal čas.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta