Dunja in Oto Vrhovnik dobrodelno za gasilce

Jasmina Detela Jasmina Detela
08.03.2024 12:16

Zbrana sredstva na dobrodelnem koncertu, ki bo to nedeljo v Domu borcev Šentjanž, bosta namenila PGD Šentjanž pri Dravogradu

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Oto in Dunja Vrhovnik podarjata koncert
Osebni Arhiv

Znani slovenski glasbenik Oto Vrhovnik skupaj s svojo hčerko Dunjo Vrhovnik pripravlja dobrodelni koncert. Prireditev bo v nedeljo, 10. marca ob 17. uri v Domu borcev Šentjanž. Zbrane prostovoljne prispevke bodo namenili za Prostovoljno gasilsko društvo (PGD) Šentjanž pri Dravogradu. 

Dunja Vrhovnik
Osebni Arhiv

Kot je povedala Dunja, se je ideja za koncert porodila ob pogovoru z očetom, da pripravita koncert v Črni na Koroškem, ki sta ga tudi že izvedla in s svojo energijo ter glasbo navdušila obiskovalce. "Brat Aljoša je rekel, da bi lahko združili moči in ustvarili koncert tudi v Šentjanžu za tamkajšnje gasilce. Tudi sam je član PGD Šentjanž. V lanskoletnih poplavah so vsi dobesedno garali in ker celotna družina Vrhovnik izhaja iz Šentjanža oziroma Otiškega Vrha se nam zdi, da je to res primerna gesta in nekako tudi malo na osebni ravni, saj je to le v domačem okolju," je povedala Dunja. 

Oto Vrhovnik
Osebni Arhiv

Na koncertu bodo nastopili tudi otroci otroškega pevskega zbora OŠ Šentjanž in domači moški pevski zbor (MOPZ) Goršek Štefan-Čaki. Vse zbrane prostovoljne prispevke bodo ob koncu koncerta predali gasilcem. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta