(FOTO) Na KKŠ Summer break po druženje, burger in dobro glasbo

Žana Vertačnik Žana Vertačnik
06.07.2019 15:51

Okoli 150 tekmovalcev se danes popoldne meri v različnih športnih igrah v sklopu festivala KKŠ Summer break, zvečer še glasbeni program. Mladi naj se sprostijo ob koncu izpitnega obdobja, sporočajo zadovoljni organizatorji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Žana Vertačnik

Da se je šele v tretjem zaporednem letu, ko člani Koroškega kluba študentov (KKŠ) organizirajo festival z imenom KKŠ Summer break, ta med Korošci že dodobra prijel, ob obisku dnevnega dogajanja ni dvomiti. Ne samo to, hitro se med čakanjem v vrsti za najbolj priljubljeni burger na Koroškem zasliši še gorenjski naglas. Med ekipami se torej znajdejo tudi navdušenci izven regije, danes pa se lahko na površinah športnega centra Ravne na Koroškem navdušenci pomerijo v tenisu, nogometu na umetni travi, malem nogometu, streetballu, zaigrali so in še bodo tudi beachvolley ter watervolley. Prav dostopnost in ponudba vseh teh različnih igrišč po mnenju predsednice KKŠ-ja Lize Kožar vsako leto znova odigra ključno vlogo pri obiskanosti, je pa tudi sicer največji razlog za izvajanje festivala prav tukaj. "Poleg tega ocenjujemo, da je lokacija prepoznavna in dostopna Korošcem iz različnih delov regije," je še povedala Kožarjeva, ki izpostavlja pomembnost tega festivala, ne samo za regijo in mlade, temveč tudi za klub: "Zdi se mi pomembno, da klub organizira tudi večje projekte, kjer sodeluje celotna ekipa." Petnajst dijakov in študentov je v ekipi, ki danes skrbi, da na Ravnah vse teče tako, kot je potrebno. 

Žana Vertačnik
Žana Vertačnik
Žana Vertačnik
Žana Vertačnik
Žana Vertačnik
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta