Nekoč lepenka, danes vzmeti

Tomaž Ranc Tomaž Ranc
10.09.2019 18:37

Na Prevaljah že teče proizvodnja. Podjetje UR-NA iz Mežice bo ta petek slovesno odprlo novi kompleks na skupaj 10.000 kvadratnih metrih

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kompleks UR-NA je nared za odprtje.
Tomaž Ranc

Lansko jesen je v Mežiški dolini preko našega portala vecerkoroska.com odjeknila novica, da bo dolga leta klavrno propadajoči objekt nekdanje Palome končno dobil novega lastnika in da bo tovarna ob glavni prometnici dobila novo vsebino.

Sašo Uranc
Tomaž Ranc
Kompleks UR-NA je nared za odprtje.
Tomaž Ranc

Fitnes Herkul in Nomago

"Poradirali smo nekaj stavb, naredili dosti posegov, glavno stavbo statično ojačali. Naši proizvodnji, skladiščem in pisarnam je namenjenih 3000 kvadratnih metrov, v kompleks in glavno stavbo pa prihajajo tudi najemniki. Že septembra prihaja na zunanja parkirišča podjetje Nomago, v delu glavne stavbe je že začel delovati fitnes Herkul na 500 kvadratnih metrih. V tem delu stavbe je v zgornjem nadstropju na razpolago še 150 kvadratnih metrov pisarn za kakšno storitveno dejavnost, denimo prodajo ali zastopstvo, najemnika pa iščemo še za ločeno stavbo s 400 kvadratnimi metri na drugi strani, dva potencialna že imamo," je povedal generalni direktor podjetja Srečko Černjak.

Srečko Černjak, generalni direktor: "Nekaj prostorov gre v najem."
Tomaž Ranc
Nova proizvodna hala - nič več utesnjenosti
Tomaž Ranc
Za stavbo na levi in 150 kvadratnih metrov prostorov na desni še iščejo najemnika.
Tomaž Ranc

Kupci uveljavljena podjetja

"Poslovno leto smo končali z 2,1 milijona evrov prihodkov, v zadnjih treh letih se kaže trend rasti, vzporedno z novimi prostori in vložki, torej z naložbo, bomo morali povečati obrate, seveda pa z večjo lokacijo pridejo tudi višji stroški," se zaveda direktor. Na leto izdelajo 88 milijonov vzmeti, njihovi kupci prihaja s področja avtomobilske industrije, bele tehnike, kmetijske tehnike, opremogradnje in energetike, tako doma kot v tujini. Med njimi so BSH Bosch & Siemens, BSH Hišni aparati, TBP, d.d., Mahle, Küster - automobilova technika, OTT, ECS, Geberit, Grammer Automotive Slovenija, Gorenje, Unior, SG Automotive, Iskra, Tajfun Planina, Turna, Struc management ... Podjetje je v letu 2003 pridobilo certifikat ISO 9001, s katerim zagotavljajo kvaliteto svojih izdelkov.

V novem skladišču
Tomaž Ranc
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta