Ravnatelj Srednje šole Ravne postal Zdravko Pavlekovič

Jasmina Detela Jasmina Detela
19.03.2024 10:25

Petletni mandat ravnatelja je nastopil z današnjim dnem. Spremembe tudi v vodenju Višje šole Ravne.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Srednja šola Ravne 
Jasmina Detela

Potem ko so minuli petek na seji sveta Šolskega centra (ŠC) Ravne za ravnatelja Srednje šole Ravne soglasno potrdili Zdravka Pavlekoviča, ki se je kot edini kandidat prijavil na decembra lani objavljen razpis za prosto delovno mesto ravnatelja, je z današnjim dnem prevzel vodenje šole. Pred tem, natančneje od sredine lanskega septembra, jo je kot kot vršilka dolžnosti (v. d.) ravnateljice vodila Jerneja Herman Rebernik.

Kot je pojasnil predsednik sveta ŠC Ravne Matjaž Burjak, je Pavlekovič na prej omenjeni seji podal odstop z mesta ravnatelja Višje strokovne šole (VSŠ) Ravne. Imenovali so tudi v. d. ravnatelja Višje šole Ravne. Do izvolitve novega ravnatelja ali največ za eno leto to funkcijo opravlja Drago Šebez, sicer predavatelj na VSŠ.

Pavlekovič je na ŠC Ravne zaposlen od leta 2005, zadnjih pet let je bil ravnatelj VSŠ Ravne. Mandat bi mu sicer potekel junija letos.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta