(VIDEO) Večerovo soočenje: Kdo bo slavil v Dravogradu? Po 20 letih bo na županskem stolčku nova oseba

N.S.
09.11.2022 17:00

Serijo soočenj pred lokalnimi volitvami nadaljujemo v Dravogradu, kjer se za županski stolček poteguje pet kandidatov – največ na Koroškem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast

Dravograd bo po 20 letih županovanja Marijane Cigala vstopil v novo obdobje. Dosedanja županja se je prvega oktobra preselila na direktorsko mesto tamkajšnjega zdravstvenega doma. Gotovo je tudi zaradi njene poteze v Dravogradu (spet) veliko zanimanje za najvišji položaj v občini.

Soočenje v eni največjih dravograjskih znamenitosti, dvorcu Bukovje, se je začelo ob 17. uri. Vodil ga je Večerov novinar in urednik Tomaž Ranc, na njem pa so svoja stališča poldrugouro predstavljali (od leve) Rok Kotnik (Nova Slovenija), Anton Preksavec (predlagatelj Robert Plimon in skupina volivcev, podpira ga tudi Gibanje Svoboda), Marjeta Podgoršek Rek (predlagatelj Maksimiljan Kotnik in skupina volivcev), Simon Šeneker (Lista Franca Kanglerja – Nova Ljudska stranka Slovenije) in Sonja Kemperl (predlagatelj Lidija Požgan in skupina volivcev).

Igor Napast
Igor Napast
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta