(FOTO in VIDEO) Dončićev Dallas za eno točko boljši od San Antonia

STA, A.L.
04.11.2021 07:35
Za košarkarji Dallas Mavericks je uspešen večer v severnoameriški ligi NBA. Dallas je zmagal v gosteh pri San Antonio Spurs s 109:108. V izenačenem teksaškem derbiju se je izkazal tudi mladi slovenski zvezdnik Luka Dončić s 23 točkami in 12 skoki.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
USA TODAY

Dončić je bil tokrat drugi najboljši strelec gostujočega moštva. Jalen Brunson je tekmo končal s statističnim izkupičkom 31 točk in deset skokov.

Dallas je bil od domačih ostrog boljši zlasti v zadnji četrtini, ki so jo Mavericks dobili z delnim izidom 28:25 ter se tako izognili morebitnemu tretjemu porazu na štirih zadnjih tekmah.

USA TODAY

Dončić je odigral 36 minut, v tem času na parketu pa je vpisal še sedem podaj ob metu iz igre 10:25. Ljubljančan je zadel tri trojke (3:12). V majici Dallasa je 23 točk dosegel tudi Tim Hardaway mlajši.

Kanadska zasedba Toronto Raptors je premagala Washington Wizards s 109:100. Tudi tokrat brez pomoči slovenskega igralca Gorana Dragića, ki znova ni vstopil v igro in čaka na razplet svojega položaja pri kanadski ekipi.

Ekipa iz Kolorada Denver Nuggets je izgubila proti Memphis Grizzlies s 106:108. Poškodovanega Koprčana Vlatka Čančarja ni bilo na seznamu igralcev Denverja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta