Goran Dragić se je zaradi "osebnih zadev" umaknil iz kluba, slednji mu želi vse dobro

M.R.
28.11.2021 22:12
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Goran Dragić na zadnji tekmi Toronto Raptorsev proti Indiani ni igral, prav tako ni igral proti Memphisu in še pred tem proti Golden Statu ter Sacramentu.

EPA

Košarkar Goran Dragić se je zaradi osebnih zadev za nekaj časa oddaljil od svojega kluba Toronto Raptors, je klub sporočil na družbenih omrežjih. Pri tem se klub sklicuje na besede direktorja kluba Bobbyja Websterja, ki dodaja, da ima Dragić pri tem polno podporo Toronto Raptorsev. 

"V času, ko je pri Toronto Raptorsih, se je vedel popolnoma profesionalno - Goran je bil veliki mentor našim mlajšim igralcem in bil zelo cenjen soigralec med našimi veterani. Tudi v času odsotnosti bo še naprej vadil in ohranjal formo," je dejal Webster. 

Pojasnil je tudi, da ni jasno, kako dolgo bo Dragić odsoten, pri tem pa je še dodal, da Dragića podpirajo tudi predsednik kluba Masai Ujiri, trener Nick Nurse ter celotna organizacija. "Želimo mu vse najboljše," klub na koncu navaja besede direktorja.

Dragić je v tej sezoni za Raptorse od 20 tekem na parket stopil le petkrat. V povprečju je dosegel 8 točk na tekmo, pobral je še 2,8 skoka na tekmo in zabeležil še 1,8 asistence na tekmo. 

Dragić se je v Toronto preselil po koncu prejšnje sezone. Pred tem je od leta 2015 igral za Miami Heat. S klubom s Floride se je štirikrat uvrstil v končnico, pred tem pa je igral tudi v Phoenix Suns in za San Antonio Spurse.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta