Brutalno pretepli irskega olimpijca, moral bo na rekonstrukcijo obraza

Miha Raičevič
16.08.2021 10:14
Irski olimpijec Jack Woolley je bil pretepen med nočnim izhodom v Dublinu.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jack Woolley je na olimpijskih igrah v Tokiu izpadel v osmini finala.
 
Profimedia

V središču irske prestolnice je več neznanih oseb brutalno preteplo 22-letnega tekvondoista, ki je bil pri tem ves okrvavljen, poroča tabloid The Sun.

"Že takoj zjutraj bi ga morali operirati, a so operacijo preložili. Njegov bogi obraz ... On je fant lepega videza, a strah me je, kako bo po operaciji rekonstrukcije obraza. Menimo, da je bil napad naključen. Grozno, lahko pa bi jo skupil še huje," je dejala njegova mati. Policija napadalce še išče.

"Šel sem v mesto nekaj pojesti in spiti nekaj pijač. Na ulici je skupina desetih moških in žensk na sprehajališču pretepala ljudi. Na žalost sem bil tudi sam žrtev te skupine. Eden med njimi me je iz čistega miru udaril v obraz. K sreči sem uspel poklicati prvo pomoč in ostati pri zavesti. Hvala vsem za podporo," je zapisal na družbenem omrežju Instagram, hkrati pa je objavil tudi svojo fotografijo.

Woolley je na olimpijskih igrah v Tokiu v razredu do 58 kilogramov izgubil proti Argentincu Lucasu Guzmánu v osmini finala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta