Celje: Trčila kolesar in voznica osebnega avtomobila, oba trdita, da sta v križišče zapeljala pri zeleni luči

STA, A.L.
16.07.2020 11:10

Policisti na območju Policijske uprave Celje so v sredo popoldne obravnavali prometno nesrečo na križišču Mariborske in Kidričeve ulice v Celju, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega avtomobila in kolesar. Policisti očividce prosijo za pomoč pri razjasnitvi okoliščin nesreče.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ta se je zgodila okoli 16.30, ko je voznica srebrnega osebnega avtomobila, znamke Renault Captur, pripeljala po zahodni magistrali po desnem pasu v smeri proti Teharju in pri tem trčila v kolesarja, ki je vozil po kolesarski stezi iz smeri Aškerčeve ulice. Kolesar se je v trčenju lažje poškodoval.
Oba zatrjujeta, da sta v križišče zapeljala pri zeleni luči na semaforju. Zaradi razjasnitve okoliščin trčenja policisti pozivajo vse očividce in prosijo za informacije o prometni nesreči. Pokličejo lahko na telefonsko številko PU Celje 03 54 26 400 ali na telefonsko številko 113.
Skupaj so sicer na območju PU Celje v sredo obravnavali 259 klicev občanov, 64 od teh je bilo interventnih, eden pa nujen, pri čemer je v delovni nesreči prišlo do hujše poškodbe. V prometnih nesrečah so bili štirje udeleženci lažje poškodovani.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta