Tragična nesreča: Maturanta med vračanjem s podelitve spričeval osvežitev poiskala v jezeru in utonila

A.L.
15.07.2020 14:02

"Velika tragedija za naš kraj. Mlada fanta, ki sta pravkar začela živeti, sta izgubila življenje," je dejal župan.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Pred dnevi se je na Hrvaškem v Bedekovčanskih jezerih zgodila tragična nesreča, v kateri sta umrla maturanta. Portal Zagorje.com, ki ga povzema hrvaški Index piše, da sta se 17- in 18-letnik s kolesoma vračala s podelitve spričeval srednje šole Krapina. Med potjo sta se odločila, da se osvežita v jezeru in tako proslavita zaključek šolanja. Z njima je bil še fant, ki ni znal plavati, zato se je odločil, da ju počaka na kopnem, pišejo hrvaški mediji.
Oba ponesrečenca so uspeli potegniti iz vode, a sta v bolnišnici umrla. Tamkajšnji mediji poročajo, da sta žrtvi stopili pregloboko v jezero in utonili. "Velika tragedija za naš kraj. Mlada fanta, ki sta pravkar začela živeti, sta izgubila življenje. Bili sta dobra in poštena fanta, pravkar sta končala srednjo šolo. Imela sta že službo pri lokalnem obrtniku, bila sta dobra delavca. Oba poznam," je povedal Zlatko Bartolić, župan kraja Mihovljan, kjer se je zgodila tragedija.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta