Do pasu goli neznanci ukradli avtobus in povzročili pravo razdejanje

A.L.
05.09.2019 09:52

Policija je dogodek že potrdila in sporočila, da storilce še išče.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V noči na četrtek je domačine naselja Mlini v okolici Dubrovnika prebudilo glasno pokanje in razgrajanje. Neznanci so namreč ukradli avtobus in ga povsem uničili. V svojem razgrajaškem pohodu so uničili tudi cestne znake in palme, danes pišejo hrvaški mediji. Razdejan avtobus so pustili na cesti, sami pa kraj dogajanja zapustili.
"Okoli druge ure ponoči sem parkiral vozilo in zaslišal ropot. Imel sem kaj videti. Avtobus je vozil levo, desno, udarjal je v znake in semaforje. Na koncu je avtobus prebil steno in prepolovil palmo," je nočno dogajanje opisoval očividec. Policija je dogodek že potrdila in sporočila, da storilce še išče.
{twitter}https://twitter.com/24sata_HR/status/1169511786174963712{/twitter}
Kot kaže, se v divji vožnji ni nihče poškodoval, nastala je le materialna škoda. Kot je za Dubrovački dnevnik povedal očividec, naj bi v avtobusu bili trije do pasu goli moški, stari okoli 20 let. Po njegovih besedah so divjali in skakali po avtobusu, na koncu pa pobegnili skozi okno. "Kar je v tej zgodbi dobrega, je predvsem to, da nihče ni bil poškodovan," je dodal očividec.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta