(FOTO) Konec z Amazonijo, zdaj so na vrsti Bahami: Vplivneži na pol goli molijo za otočje

A.L.
04.09.2019 10:14

Uporabniki družbenih omrežij vplivnežem ne verjamejo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Število žrtev divjanja orkana Dorian na Bahamih se je povzpelo na sedem. Kot je sporočil premier otočja Hubert Minnis, sta poškodbam podlegla tudi dva od 25 ljudi, ki so jih prepeljali na zdravljenje na otok New Providence. Dorian se je nad Bahami zadržal dva dneva, zdaj pa se oslabel približuje vzhodni obali ZDA.
Uničujoči orkan pa je hkrati nova priložnost za vplivneže iz vsega sveta, da pokažejo svojo "zaskrbljenost". Spomnimo, da so do nedavnega množično objavljali fotografije, pogosto napačne, gorečega amazonskega pragozda, in izražali skrb za Brazilijo. Kot kaže, je Amazonija pozabljena, na vrsti pa so Bahami. Vplivneži eden za drugim objavljajo na pol gole fotografije z otočja, ki so ga nekoč obiskali, zraven pa dodajajo, kako žalostni so zaradi trenutnega dogajanja. "Moje srce je zlomljeno. Pred dvema tednoma sem imela priložnost spoznati to bistro vodo, raj na Zemlji. Moj bog, kako žalostno je videti fotografije ljudi, avtomobilov in hiš, ki jih je uničil orkan. Molimo za Bahame," se je glasil zapis ene od deklet na Instagramu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B19H4DkHHAe/{/instagram}
"Tako žalostno je prebirati novice o Bahamih. To je ena najlepših plaž, kar sem jih obiskala, ljudje so bili tako prisrčni in veseli. Moje srce je z družinami, ki so izgubile domove," je ob tem dodala druga.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B17bruQjwUx/?utm_source=ig_embed{/instagram}
A tovrstne besede sočutja številnih uporabnikov družbenih omrežij ne prepričajo. "To je zelo nenavadna fotografija, ki izraža skrb za Bahame. Vse skupaj bolj spominja na samopromocijo," je prepričan eden od uporabnikov družbenih omrežij. Medtem se drugi komentator sprašuje, kako dekleta s takšnimi fotografijami molijo za Bahame.
{twitter}https://twitter.com/remolachanews/status/1168946999007305728{/twitter}
{twitter}https://twitter.com/ladbible/status/1168875698183974913{/twitter}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta