(FOTO) Na gorenjski avtocesti najprej trčil en tovornjak, nato pa še bus in drugi tovornjak, vsi vozniki so bili tujci

M.R.
21.01.2020 05:57

Ponoči se je na gorenjski avtocesti zgodila huda prometna nesreča, v katero so bila udeležena tri vozila, med njimi tudi avtobus. Ena oseba je bila poškodovana.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Posledice nesreče na gorenjski avtocesti.
Pu Kranj

S kranjske policijske uprave so sporočili, da sta se pravzaprav ob ob 0.45 zgodili dve nesreči, vsi udeleženci pa so tujci. Pri tem je bil en voznik lažje poškodovan in so ga s kraja odpeljali v zdravstveno ustanovo. 
Policisti so ob ogledu kraja nesreč ugotovili, da je prvo nesrečo s tovornim vozilom in pripetim polpriklopnikom povzročil državljan BiH, ki je zardi neprilagojene hitrosti po trčenju v odbojno ogrado prečno obstal na avtocesti. Za njim pa sta po krajšem času trčila še drugo tovorno vozilo in avtobus. Hrvaški voznik tovornega vozila je trčil v polpriklopnik prvega tovornega vozila, voznik avtobusa, ki je prav tako hrvaški državljan, pa vanj. Oba sta prebila varnostno ogrado in z delom vozila obstala na prehitevalnem pasu nasprotnega smernega vozišča proti Ljubljani. Glede na ugotovitve prometni nesreči policisti obravnavajo kor prekršek, v obravnavi pa sta oba voznika tovornih vozil. 

Na delu avtoceste v smeri Ljubljane je prehitevalni pas pregrajen z zastirno pregrado.
Pu Kranj
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta