(FOTO) Odziv Nomaga: Potnikom se opravičujejo, a še ne vedo, zakaj sta gumi odleteli

Žana Vertačnik Žana Vertačnik
26.11.2018 14:14
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Študentko je danes presenetil dogodek, ko je Nomagov avtobus ostal brez dveh pnevmaitk. 
Osebni arhiv

Nomagov avtobus je danes okoli desete ure na avtocesti med Domžalami in Ljubljano obstal, po tem, ko sta z vozila odleteli dve gumi. Prejeli smo prve odzive omenjenega prevoznika: potnikom se opravičujejo, vzrokov za dogodek pa še ne poznajo. 
Po tem, ko smo pred nekaj urami poročali o izkušnji potnice, ki se je danes vozila z enim izmed Nomagovih vozil na relaciji Velenje – Ljubljana in nam posredovala podatke o nevarnem dogodku, ko je avtobus na avtocesti izgubil dve gumi, so se zdaj s pojasnilom in opravičilom odzvali tudi s prevoznika.
"Potnikom se za neljubi dogodek iskreno opravičujemo. Kako je do njega prišlo, še preverjamo, saj je vozilo trenutno v pregledovanju v naši servisni delavnici," so zapisali v opravičilu in pojasnili podrobnosti dogodka. "Voznik je med vožnjo po avtocesti na odseku med Domžalami in Ljubljano ob približno 10:10 začutil tresljaje na vozilu, zato je z vozilom z zmanjšano hitrostjo zapeljal skrajno desno na odstavni pas. Po njegovih navedbah je v tem trenutku odletelo prvo kolo z vozila in udarilo v zaščitno ograjo, takoj nato še drugo. Voznik je pred tem še uspel varno ustaviti vozilo," so povedali in pojasnili še, da je bilo v bližini tudi vozilo DARS, ki da je takoj pristopilo na pomoč in s prometno signalizacijo pomagalo zaščititi mesto nezgode.
V omenjenem avtobusu so zabeležili okoli 25 potnikov, od katerih ni bil noben poškodovan. "Tudi ostali udeleženci v cestnem prometu niso bili poškodovani. Potnike smo z drugim avtobusom, ki je prispel iz Ljubljane ob 11.00, prepeljali v Ljubljano," so še pojasnili reševanje situacije.

Avtobus poln mladih na poti do Ljubljane obstal zaradi izgube dveh pnevmatik. 
Osebni arhiv
Voznik je dobro odreagiral, da ni bilo hujših posledic. 
Osebni arhiv
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta