(FOTO) Preobrat po 13 letih: Umora britanske malčice Madeleine osumili 43-letnega spolnega prestopnika

Gr.G., STA
04.06.2020 10:50

Policija, ki preiskuje izginotje triletne Madeleine McCann v letu 2007, je osumljenca umora identificirala v nemškem zaporu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Volkswagen T3 Westfalia camper je bilo eno izmed vozil, do katerih je imel osumljeni Nemec dostop v času izginotja Madeleine McCann leta 2007.
EPA

Kriminalisti, ki že trinajst let preiskujejo izginotje Madeleine McCann, so v povezavi s tem identificirali moškega, ki je trenutno zaprt v zaporu v Nemčiji. Detektivi londonske metropolitanske policije so pojasnili, da pri raziskovanju sledi sodelujejo z nemškimi kolegi. Starši deklice, ki je na Portugalskem izginila leta 2007, stara komaj tri leta, so vest o odkritju potencialnega osumljenca označili kot zelo pomemben razvoj trinajstletnega iskanja njihove hčerke po vsem svetu. Nemška policija naj bi nekaj namigov, da bi lahko bil vpleten v izginotje male Madeleine, dobila že leta 2013, a niso zadostovali za njegovo prijetje.

Reuters
Tudi ta Jaguar naj bi bil povezan z izginotjem majhne Madeleine. 
EPA
EPA
Je Madeleine McCann res še živa, a s povsem drugo družino? 
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta