(FOTO) Prepoznate roparja, ki je prodajalki na Gosposvetski cesti v Mariboru grozil z ostrim predmetom?

M.R.
13.12.2023 14:38

Policisti prosijo vse za pomoč pri prepoznavi domnevnega roparja poslovnega prostora na Gosposvetski cesti v Mariboru, ki je prodajalki grozil z ostrim predmetom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija roparja poslovnega lokala prostora na Gosposvetski ulici v Mariboru.
Pu Maribor

V danes posredovanem sporočilu za javnost so na mariborski policijski upravi zapisali, da je ropar kaznivo dejanje izvršil 14. novembra zvečer. Vstopil je v poslovni prostor na Gosposvetski in od prodajalke zahteval denar, grožnjo pa podkrepil z ostrim predmetom. Po dejanju je zbežal. 

Star je med 20 in 30 let, visok približno 185 centimetrov, je vitke postave, obraz pa je imel pokrit s črno tekstilno masko. Na glavi je imel kapuco, oblečen je bil v jakno z vojaškim motivom ter športne hlače olivno zelene barve znamke Nike. Obut je bil v športne copate zeleno-črne barve z belim podplatom. 

Vse, ki bi o njem ali ropu imeli koristne informacije, policisti pozivajo, naj to sporočijo na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policiji 080 1200.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta