(FOTO) Pri Kungočanu policija našla 50 kilogramov konoplje, LSD, sumljivo gotovino, hladno orožje ...

ČK
21.10.2024 08:24

Sodnik je 43-letnika poslal v pripor.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Del zaseženega pri moškem iz okolice Maribora.
PU Maribor

Mariborski policisti so v sredo odvzeli prostost 43-letnemu moškemu z območja Kungote ter ga s kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi in postopki v športu ter predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog privedli k dežurnemu preiskovalnemu sodniku, ta pa mu je odredil pripor.

PU Maribor

Med hišno preiskavo so policisti zasegli okrog 50 kg prepovedane droge konoplje, več rastlin  konoplje dolžine od 120 do 220 cm, prepovedano drogo LSD, 323 gramov produktov in ekstraktov iz konoplje, posušene rastlinske delce, ki so vsebovali prepovedano drogo psilocibin, in druge predmete ter gotovino, za katero se sumi, da je bila pridobljena s preprodajo prepovedanih drog. Policisti so našli in zasegli tudi prepovedano hladno orožje bokser in bodo zoper kršitelja zaradi kršitve določil zakona o orožju uvedli prekrškovni postopek z izdajo odločbe v hitrem postopku.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta