(FOTO) Srbski državljan na Brnik priletel z več kilogrami heroina, vrednega več 10 tisoč evrov

A.L.
10.09.2019 12:40

Tujcu so zaradi suma kaznivega dejanja odredili pridržanje po predpisih o kazenskem postopku.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zaseženi heroin
PU Kranj

Policisti na brniškem letališču so sinoči pri izvajanju mejne kontrole tujcu zasegli večjo količino prepovedane droge heroin. Državljan Srbije je na Letališče Jožeta Pučnika pripotoval iz Turčije, prepovedano drogo pa so našli v njegovem potovalnem kovčku. Drogo, ki je skupaj z embalažo tehtala okoli 4 kilograme, je imel skrito v tako imenovani "dvojni steni" potovalnega  kovčka, ki je bil posebej prirejen za tihotapljenje droge.

PU Kranj

Predpisana kazen zapora od enega do desetih let

Na črnem trgu je tolikšna količina prepovedane droge heroin pri prodaji "na veliko" vredna med 60.000 in 80.000 evri, pri ulični prodaji pa še bistveno več.
Tujcu so zaradi suma kaznivega dejanja odredili pridržanje po predpisih o kazenskem postopku in ga bodo po izvedenih aktivnostih kriminalistov Sektorja kriminalistične policije kranjske policijske uprave s kazensko ovadbo privedli na pristojno sodišče. Za kaznivo dejanje je predpisana kazen zapora od enega do desetih let.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta