(FOTO) Tragična prometna nesreča na Hrvaškem: Trije umrli, ena oseba hudo poškodovana

A.L.
06.12.2023 09:31

Dva potnika, 37-letni in 27-letni državljan Bosne in Hercegovine, sta umrla na kraju dogodka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
S kakšno silo je vozilo trčilo v betonski zid, zgovorno povedo fotografije, ki prikazujejo, kaj je ostalo od avtomobila.
Profimedia

Sinoči se je na Hrvaškem zgodila huda prometna nesreča. Preživeli moški iz zmečkanega audija z bosanskimi registrskimi tablicami, ki je trčil v betonski blok na izhodu iz predora Učka, se še vedno bori za življenje v reškem KBC, poroča hrvaški Index. Njegovo stanje naj bi bilo zelo resno. Fotografije s kraja nesreče najdete tukaj. Na kraju nesreče sta umrla dva potnika, danes zjutraj pa v bolnišnici še eden. Preživel je le voznik.

S kakšno silo je vozilo trčilo v betonski blok, zgovorno povedo fotografije, ki prikazujejo, kaj je ostalo od avtomobila. Istrska policija je včeraj za Index potrdila, da so bili v audiju štirje moški. 

Še nekaj več informacij ima Glas Istre. Po njihovih informacijah je do nesreče prišlo, ko je 27-letni državljan Bosne in Hercegovine vozil iz smeri Reke proti Vranju s hitrostjo, višjo od predpisane. Voznik ob izvozu iz predora in do odcepa v desno hitrosti ni prilagodil lastnostim vozišča, zato je avto odneslo v levo, kjer je trčil v prometno signalizacijo, nato pa še v del prometnega otoka cestninske postaje.

Dva potnika, 37-letni in 27-letni državljan Bosne in Hercegovine, sta umrla na kraju dogodka. Voznika in drugega sopotnika iz vozila, 25-letnega državljana Srbije, so prepeljali v reško bolnišnico. Eden od njiju je zjutraj umrl.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta