Fužine: Neznanca s predmetom, podobnim pištoli, od žrtev zahtevala vredne predmete. Prepoznate storilca?

A.L.
13.12.2023 10:41

Policija je podala opis storilcev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Policisti še nadaljujejo z zbiranjem obvestil za izsleditev storilcev in bodo o vseh okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo.
Robert Balen

Včeraj popoldne so bili ljubljanski policisti obveščeni o ropu v Fužinah, kjer sta do dveh oškodovancev pristopila neznanca in s predmetom, podobnim pištoli, od njiju zahtevala vrednejše predmete. Med njimi je prišlo do prerivanja, storilca pa sta uspela odvzeti mobilna telefona in nahrbtnik, nato pa sta s kraja zbežala.

Policija je podala opis storilcev. Prvi je mlajši moški, oblečen v temno modra oblačila, nosil je modre športne hlače z belim robom, obut je bil v črne čevlje, na glavi je imel masko modre barve. Tudi drugi osumljenec je mlajši moški, visok okoli 175 centimetrov, cel je bil oblečen v sivo, nosil je jakno rumene barve, na glavi je imel masko in kapuco zeleno modre barve.

Policisti še nadaljujejo z zbiranjem obvestil za izsleditev storilcev in bodo o vseh okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta