Iščejo voznika, ki je zaprl pot kolesarki in odpeljal, ko mu je ta dejala, da je v redu

M.R.
27.11.2018 19:29

Policija išče voznika, ki je preteklo sredo 21. novembra okoli 7. ure na Kajuhovi ulici v bližini hišne številke 42 trčil s kolesarko, ki je v nesreči utrpela hude poškodbe.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Z ljubljanske policijske uprave so sporočili, da je voznik vozil vozilo svetlejše barve neznane znamke, neznanega tipa s tovornim zadnjim delom. Policija je ugotovila, da je voznik vozil po Kajuhovi ulici proti Zaloški cesti. Ko je pripeljal do križišča Kajuhove ulice in vozišča neimenovane ceste, ki poteka pravokotno na Kajuhovo ulico in poteka do stanovanjskih blokov na Kajuhovi ulici 42, zavijal desno in zaprl pot kolesarki. 
Po trčenju je ustavil in kolesarko vprašal, kako se počuti, ko ap se je pobrala in odgovorila, da je v redu, je odpeljal naprej. Kolesarka je nato sama poiskala zdravniško pomoč na UKC Ljubljana. 
Zaradi razjasnitve okoliščin policija prosi v nesrečo udeleženega voznika, da pokliče na številko 113 ali na policijsko postajo Ljubljana Moste 01 586 76 00. Hkrati prosijo tudi vse, ki bi karkoli vedeli o neznanem vozniku, da to sporočijo na številko 113 ali 01 586 76 00, lahko pa tudi na anonimni telefon 080 1200.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta