Izola: 33-letnik nadlegoval leto dni mlajšo žensko, ukrepati je morala policija

M.R.
22.12.2023 09:43

Obalni policisti so imeli kar nekaj dela z neprimernim vedenjem ljudi. Obravnavali so prijavo zaradi nadlegovanja ženske, pijanega Bolgara, ki je nadlegoval goste lokala, ter Hrvata, ki je vozil, pred tem pa pil alkohol.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična. 
Profimedia

Policisti so izdali plačilni nalog 33-letniku, ki je zalezoval leto dni mlajšo žensko. Pošiljal ji je SMS-sporočila, jo večkrat klical in tudi večkrat ji je potrkal na vrata. To je počel kljub temu, da ga je večkrat opozorila, da z njim ne želi imeti ničesar. Zato so ukrepali policisti, so sporočili s koprske policijske uprave. 

Bolgar nadlegoval goste

V Kopru je pijani 26-letnik, sicer državljan Bolgarije, nadlegoval goste in zaposlene. Slednji mu niso želeli postreči alkohola, ko so na kraj prišli policisti, pa je spet kričal na goste lokala in jih zmerjal. Policisti so mu ukazali, naj se umiri, a jih ni upošteval. Zato so ga pridržali, pri tem pa uporabili tudi prisilna sredstva. Nato so mu izdali še plačilni nalog. 

Alkohol na mejnem prehodu

Obravnavali so tudi še pijanega Hrvata, ki so ga ustavili na mejnem prehodu Jelšane. 61-letnik je moral opraviti alkotest, ki je pokazal, da je imel v litru izdihanega zraka 0,81 miligrama alkohola. Voznika so pridržali, mu odvzeli vozniško dovoljenje, sledi pa mu še obdolžilni predlog.

Škoda v garažni hiši

Včeraj dopoldne pa so obravnavali prijavo, da je v garažni hiši Hotela Žusterna neznani voznik v času od srede opoldne do četrtka ob 9.25 trčil v tam parkirano osebno vozilo audi A4 črne barve in ga poškodoval po desnem delu zadnjega odbijača. Nato je s kraja odpeljal in oškodovancu ni posredoval svojih podatkov. Policisti prosijo vse, ki so morda videli trčenje, da jih o tem obvestijo na interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta