Lenart: Oseba se je pri čiščenju gostinskega lokala hudo poškodovala

A.L.
10.10.2023 12:32

Policisti so imeli nekaj dela tudi s pijano osebo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zaposlena oseba je pri pospravljanju in čiščenju notranjosti lokala padla z lestve in se hudo telesno poškodovala, vendar ni v življenjski nevarnosti.
Sašo Bizjak

Policisti policijske postaje Lenart so včeraj v popoldanskem času opravili ogled kraja nesreče, ki se je zgodila v gostinskem lokalu. Zaposlena oseba je pri pospravljanju in čiščenju notranjosti lokala padla z lestve in se hudo telesno poškodovala, vendar ni v življenjski nevarnosti. Po prvih zbranih podatkih so policisti izključili tujo krivdo. O tem bo obveščeno pristojno okrožno državno tožilstvo.

Intervencija v gostinskem lokalu

Mariborski policisti so včeraj v večernem času posredovali v gostinskem lokalu na območju policijske postaje Maribor I, kjer je razgrajala vidno pijana oseba, ki je s kršitvijo hotela nadaljevati, kljub temu, da so ji policisti ukazali, naj preneha kričati in žaliti osebje lokala. Policisti so bili primorani zoper osebo uporabiti prisilna sredstva ter odrediti pridržanje do iztreznitve. Osebi so izdali tudi plačilni nalog.  

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta