Moški zaradi parkirnega mesta pred otrokoma s palico pretepel nosečnico

A.L.
15.06.2019 15:49

"Vsi smo pretreseni, celo noč nismo spali, samo jokali smo," je za Dalmatinski portal povedala mati nosečnice.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nataša Juhnov

Hrvaški mediji poročajo o incidentu, ki se je minuli četrtek zgodil v Splitu, ko je izbruhnil spor zaradi parkirnega mesta. 66-letnik je z leseno palico huje poškodoval nosečnico in dva človeka, ki sta ji priskočila na pomoč, lažje poškodovan je bil tudi napadalec, je včeraj sporočila splitska policija.
Po poročanju hrvaških medijev je 66 letnik najprej obračunal s 33-letno žensko, ki sta jo spremljala dva otroka. Sledil je napad na 59-letnico in 61-letnika, ki sta ženski priskočila na pomoč.
Šlo naj bi za zakonski par, sicer soseda napadalca, kjer je bila noseča 33-letnica na obisku. Nosečnica je v pretepu utrpela zlom roke,59-letnica ima zlom pesti, 61-letnik pa polomljene prste, napadalec pa je lažje poškodovan.
Po napadu se je oglasila mati 33-letnice, ki je nad dejanjem storilca pretresena, še posebej, ker je žensko pretepal pred otrokoma. "Vsi smo pretreseni, celo noč nismo spali, samo jokali smo," je za Dalmatinski portal povedala mati.
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta