Nesreča: Žensko najprej ugriznil gad, ob prihodu reševalcev stopila še na modrasa

A.L.
28.06.2019 18:29

Ženska je imela veliko srečo, je povedal zdravnik.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Grisa Planinc

Bosanski mediji poročajo o nesreči, ki se je zgodila v trebinjskih hribih. Vročina, ki jo v teh dneh beležijo tudi v Bosni, namreč na površje privablja veliko kač, zato v teh dneh mediji pogosto poročajo o njihovih ugrizih. Starejša ženska pa je imela posebno nesrečo. Najprej jo je, tako poročajo bosanski mediji, v bližini kolena ugriznil gad. Na pomoč je poklicala reševalce, ki so potrebovali nekaj časa, da so prišli do nje, saj ženska živi visoko v hribih. Domačini so se odločili, da jo posedejo v kamion in jo odpeljejo nasproti reševalnemu vozilu.
Bosanski zdravnik je za tamkajšnje medije dejal, da so domačini reševalcem prihranili precej časa, za kar so jim bili hvaležni. A nesreče še ni bilo konec. Ko je starejša ženska, ki jo je že ugriznil gad, stopila s kamiona in korakala proti reševalcem, je stopila še na modrasa.
Nesrečna ženska naj bi kričala in skakala, zdravnika je zaskrbelo, da halucinira zaradi ugriza gada. Da je ženska res stopila na modrasa je videl šele, ko se je ta plazil med njegovima nogama. Ženska je imela srečo, da je modras ni ugriznil, sicer bi se, kot je dejal zdravnik, intervencija lahko končala bolj tragično. Oskrbeli so jo v trebinjski bolnišnici, kjer je dobila protistrup.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta