Oče ne ve, kaj se je zgodilo: V Dubaju iz 24. nadstropja padla mlada srbska pevka

M.R.
18.01.2024 13:32

Srbska pevka Andrijana Lazić, ki je bila zaposlena na notranjem ministrstvu, je v Dubaju 10. januarja padla iz 24. nadstropja in umrla, poročajo mediji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dubaj ponoči
Profimedia

2. novembra 1995 rojena pevka, ki je po rodu iz Bijeljine v Republiki Srbski, je pred kratkim v Srbiji posnela dve pesmi in naj bi bila po poročanju srbskega časnika Blic ravno na pragu začetka profesionalne kariere. Zelo rada je potovala in je pogosto s prijatelji obiskovala zanimive destinacije. 

Andrijana Lazić, ki je sicer diplomirana pravnica, je tako 7. januarja s prijateljicami odpotovala v Dubaj, tri dni pozneje pa je tam umrla. Njen oče je za medije povedal, da v policijskem poročilu o smrti njegove hčerke piše, da je šlo za nesrečen splet okoliščin. Sam pravi, da ne ve, kaj se je zares zgodilo. "Njene prijateljice, ki so bile z njo, so spale, ko pa so vstale, niso vedele, kaj se je zgodilo. Ničesar niso videle," je za srbske medije povedal pevkin oče Nebojša.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta