Policisti pred Ljudskim vrtom obravnavali vlom v vozilo Zlatka Zahoviča, ta se je odzval

M. D.
09.03.2020 13:43

V klubu zadeve ne komentirajo. Zlatko Zahovič se je odzval za Ekipo in dejal, da gre za običajen vlom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pred vhodom v klubske prostore obravnavajo vlom v vozilo športnega direktorja NK Maribor Zlatka Zahoviča.
Večer

Nogometna javnost, predvsem mariborska, je v pričakovanju odločitve o novem imenu na trenerskem položaju v NK Maribor, med tem pa nam je bralec sporočil, da pred vhodom v klubske prostore policija obravnava poškodovanje vozila športnega direktorja kluba Zlatka Zahovića.
Preverili smo informacije, s Policijske uprave Maribor so nam pojasnili, da obravnavajo omenjen primer pred Ljudskim vrtom, imena lastnika avtomobila nam niso potrdili. Na kraju dogodka smo opazili, da je razbito okno na desnih vratih Zahovičevega zasebnega in ne klubskega vozila. Med delom policijske ekipe je do vozila prišel tudi Zlatko Zahovič. V klubu so nam odgovorili, da komentarja nimajo. Incident torej naj ne bi bil povezan z Zahovičevo vlogo v mariborskem nogometu, okoli katerega so strasti zadnje dni sicer razgrete. 
Izvedeli smo tudi, da do vloma naj ne bi prišlo pred stadionom niti na njegovem domu, Zahovič naj bi bil razbito steklo opazil danes dopoldne, ko je sedel v avto. Vlomilec naj bi iz avtomobila odtujil osebne predmete oškodovanca.

Odziv Zahoviča

Se je pa po povzemanjih vesti o vlomu Zlatko Zahovič na poizvedovanje odzval novinarjem Ekipe. "Brez panike, lepo prosim," je uvodoma dejal Zahovič, na spletni strani piše Ekipa24. "Gre za običajen vlom, ki se lahko zgodi vsakemu drugemu državljanu. Tega sicer nikoli ne bi komentiral, a tokrat moram zaradi družine. Ni nobenega ozadja in vlom se ni zgodil pred stadionom, policija je v Ljudskem vrtu opravila le pregled avtomobila. Se zgodi, tudi takšne stvari se dogajajo. Maribor je svetovljansko mesto, ki ima svoje pluse in minuse, a ni mesto kriminala. Še enkrat, ta dogodek nima nikakršnega ozadja," je za Ekipo povedal Zlatko Zahovič.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta