Pri Dolenji vasi v prometni nesreči umrla ena oseba

STA, J.K.
30.07.2023 08:46

Dve osebi so iz vozila rešili s tehničnim posegom. Cesta je bila med intervencijo popolnoma zaprta.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gruškovje - Mejni prehod - Promet - Policija - Avtocestna policija - Specializirana enota avtocestne policije Maribor - začetek delovanja - krajša slovesnost ob začetku delovanja Specializirane enote avtocestne policije - slovesnosti sta se udeležila tudi generalni direktor policije dr. Anton Olaj in minister za notranje zadeve Aleš Hojs - Ilustracija - Tematika - policijsko vozilo na mejnem prehodu - -
Andrej Petelinsek

V soboto malo po 22. uri sta v naselju Dolenja vas v občini Železniki trčili osebni vozili, pri čemer je ena oseba umrla, šest pa je bilo poškodovanih, so sporočili iz centra za obveščanje. Dve osebi so iz vozila rešili s tehničnim posegom. Cesta je bila med intervencijo popolnoma zaprta.

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Škofja Loka so zavarovali kraj dogodka, s tehničnim posegom iz vozila rešili dve osebi, odklopili akumulatorja, osvetljevali kraj dogodka, posuli razlite motorne tekočine in očistili vozišče. Nudili so tudi pomoč delavcem vlečne službe pri nalaganju vozil ter pri oskrbi v nesreči poškodovanih oseb reševalcem iz Škofje Loke in Kranja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta