Ribnica: V stanovanju našli mrtvo žensko, policistom je uspelo prijeti nevarnega moškega

M.R.
03.10.2024 09:55

Včeraj malo po 19. uri so policiste obvestili, da je bila na območju Ribnice v enem izmed stanovanj v večstanovanjski stavbi najdena mrtva 79-letna ženska.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
 
Tamino Petelinšek/STA

Po prvih podatkih je bila njena smrt posledica nasilnega dejanja z ostrim predmetom, so danes sporočili z ljubljanske policijske uprave. Dobri dve uri pozneje so sporočili, da so prijeli 48-letnega moškega in mu odvzeli prostost. Osumljenec je (bil) z oškodovanko v sorodstvenem razmerju.  

Kriminalisti so opravili ogled kraja kaznivega dejanja ter zavarovali dokaze in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah kaznivega dejanja s poglavja zoper življenje in telo. Preiskava se nadaljuje, motiv za dejanje pa še ni znan. 

Policisti so pred tem medije zaprosili za objavo fotografije 48-letnega osumljenca, pri tem pa pripisali, da gre za nevarno osebo. Ljudi, ki bi ga morebiti srečali, so opozorili, da naj ne skušajo z njim vzpostaviti kontakta.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta