Srbija: Starejši učenci devetletnika pred šolo prisilili, da je pojedel bombon z drogo, zdaj je na intenzivni negi

M.R.
08.09.2023 16:37

V Kragujevcu so starejši učenci pred osnovno šolo prisilili 9-letnika, da je pojedel bombon, v katerem so bile psihoaktivne snovi, poročajo srbski mediji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična
Profimedia

Lokalni portali pa so poročali, da se je incident zgodil pred eno izmed šol v širšem centru mesta. Poročali so tudi, da so otroka v bolnišnico pripeljali brez zavesti. 

Spletni portal Nova.rs je dobil neuradno potrditev, da so otroka prepeljali na zdravljenje v kragujevški univerzitetni klinični center. Njegovo življenje ni ogroženo, hospitalizirali pa naj bi ga na oddelku za intenzivnonego. 

Na družbenih omrežjih kroži sporočilo, ki je bilo sicer objavljeno v eni izmed skupin omrežja Viber. Avtorica zapisa naj bi bila mati, ki trdi, da je v bolnišnici pristal sin njene prijateljice, sicer učenec tretjega razreda. Otroku naj bi drugi starejši učenci dali bombon ali žvečilni gumi, v katerem je bila droga. Zapisala je še, da naj bi analiza krvi pokazala, da je zaužil speed. 

"Otrok je naenkrat padel v nezavest. Z analizo krvi so potrdili, da je zaužil amfetamin. Deček je za zdaj v redu. Pogovarjajte se s svojimi otroki, kar tudi verjamem, da počnete. Vendar to še ne pomeni, da tega ni pred šolo," je zapisala ženska.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta