Tragedija v Prisojah: Pred blokom v Kopru obležal par

Elizabeta Planinšič Elizabeta Planinšič
08.11.2020 18:02

Po prepiru naj bi bil domnevno moški v globino potisnil žensko, nato skočil še sam

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Z devetega nadstropja stanovanjskega bloka v Prisojah sta v globino zgrmela moški in ženska.  
Zdravko Primožič/fpa

Današnje jutro se je za stanovalce blokov na Cesti na Markovec v Prisojah spremenilo v pravo moro. Kot so poročale Primorske novice, so pod okni zjutraj opazovali pretresljiv prizor. Na zelenici sta brez življenja ležala moški in ženska, ki je živela v enem od višjih nadstropij bloka na Cesti na Markovec 9. Na koprski policijski upravi so še skopi z informacijami. Vse kaže, da je moški žensko ubil, nato pa sodil še sebi. Po poročanju časnika je očividec grozljivega prizora okoli osmih zjutraj poklical policiste in povedal, da pod blokom negibno ležita moški in ženska. Nekatero sosedje naj bi bili pred tem slišali prepir in vpitje ... Na prizorišče tragedije so prihiteli policisti, kriminalisti in forenzični tehniki pa tudi reševalci, ki moškemu in ženski niso mogli več pomagati.

Kaj natanko se je pred tragedijo zgodilo v stanovanju, kjer je živela 49-letna ženska, še ni uradno znano. Tiskovna predstavnica koprske policijske uprave Anita Leskovec je popoldne povedala le, da ogled še ni končan ter da kriminalisti in policisti okoliščine še preiskujejo. Obvestili so tudi dežurno državno tožilko in preiskovalno sodnico, ki je za pokojna odredila sodno obdukcijo. Več informacij naj bi bilo znanih jutri.

Identitete moškega na koprski policijski upravi še niso mogli uradno potrditi, prav tako ne, ali je bil partner pokojne 49-letnice. Vse kaže, poročajo Primorske novice, da je moški po prepiru v globino z devetega nadstropja porinil žensko, nato pa za njo skočil še sam.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta