Umor v občini Kidričevo: Prijavil izginotje žene, sam pa bil vpleten v njen umor?

Vesna Lovrec Vesna Lovrec
06.04.2024 14:30

Policisti mariborske policijske uprave preiskujejo nasilno smrt 33-letne ženske iz okolice Ptuja, ki je bila pogrešana od 23. marca letos.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

Hude slutnje, da pogrešana 33-letnica iz Markovcev pri Ptuju ni več med živimi, so se uresničile. Ženska, o kateri je danes mariborska policijska uprava sporočila, da je umrla nasilne smrti, je namreč po neuradnih podatkih ravno ona - Sabina A., katere svojci so 23. marca prijavili, da jo pogrešajo.  

"Včeraj smo bili okoli 18.20 obveščeni, da je sprehajalka v bližini Kidričevega naletela na mrtvo osebo," je dopoldan sporočila tiskovna predstavnica mariborske policijske uprave Anita Kovačič Čelofiga in razkrila, da so policisti v povezavi z zločinom že včeraj odvzeli prostost 37-letnemu moškemu, danes pa še 33-letni ženski iz okolice Lenarta. 

Ker kriminalistična preiskava še poteka, Kovačič Čelofiga tudi na popoldanski izjavi za javnost o podrobnostih kaznivega dejanja ni mogla govoriti, je pa potrdila, da kriminalisti dogodek preiskujejo kot umor in da je umorjena ženska, ki je bila 23. marca prijavljena kot pogrešana. Njeno izginotje je tisto soboto prijavil nekdo iz njenega družinskega kroga, je Večeru odgovorila tiskovna predstavnica, ali je bil to mož pokojne ali ne, pa tiskovna predstavnica v tej fazi preiskave ni mogla razkriti. Odgovor policije ostaja enak tudi glede prijetja 37-letnega moškega, ki ga sumijo vpletenosti v umor. "Pridržani izhaja iz družinskega kroga žrtve," je medijem prikimala Kovačič Čelofiga, neuradne informacije, da je za smrt Sabine A. odgovoren prav njen mož, neuradno Tomaž A., pa ni potrdila niti zanikala.

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta