V Istri iskalna akcija za ugrabiteljem, ki je nevaren in ima kriminalno kartoteko: Ceste je zaprla policija s puškami

M.R.
26.07.2023 13:05

V Istri naj bi bil moški ugrabil žensko, a jo je policija že našla. Policisti pa še vedno iščejo ugrabitelja, zato so zaprli številne ceste v Umagu in okolici, pa tudi istrski ipsilon.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ugrabitelja naj bi skušali locirati prek signala njegovega mobilnega telefona, a jim to za zdaj ni uspelo, poroča Jutarnji list. 

Spletni portal Index pa navaja potrditev policije, da so ugrabljeno žensko že našli. Storilec naj bi jo bil ugrabil na parkirišču v naselju Petrovija pri Umagu. Odpeljal naj bi jo z avtomobilom, a so jo policisti razmeroma hitro našli v Matelićih. 

Index tudi navaja svoj vir, ki naj bi povedal, da je moški stari znanec policije in da naj bi ga obravnavali zaradi nasilništva. Ženska, ki je ugrabitelja poznala že prej, pa naj bi bila v šoku, sicer pa fizično ni bila poškodovana. 

Moškega so že prej obravnavali zaradi kaznivih dejanj, šlo naj bi celo za dva poskusa uboja.

Tako ugrabitelj kot žrtev sta sredi tridesetih, je objavil Index.hr, ženska pa naj bi bila storilca pred kakšnim mesecem prijavila zaradi posilstva. 

V iskalno akcijo so vključeni policisti iz Umaga, Buj in tudi pripradniki posebne enote policije. Na cestnih nadzornih točkah naj bi bili po navedbah bralca Jutarnjega lista policisti, oboroženi s puškami.

Več sledi ...

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta