V Istri nesreča s hudimi poškodbami, udeleženo tudi vozilo s slovenskimi registrskimi oznakami

M.R.
27.03.2024 08:57

Sinoči se je na cesti Okreti - Kanfanar zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta trčili dve vozili, tri osebe pa so bile poškodovane.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Istrska policija poziva voznike, naj prilagodijo vožnjo stanju na cesti.
Profimedia

Hrvaška policija vzrok za nesrečo, ki se je zgodila malo pred 20. uro, še ugotavlja, sporočila pa je, da sta trčili vozili s slovenskimi in puljskimi registrskimi oznakami. Za volanom vozila s slovenskimi oznakami je bil 22-letni državljan Severne Makedonije, z njim pa je bil njegov 57-letni rojak. 

V trčenju je prepolovilo vozilo 25-letnika s puljskimi oznakami, zadnji del tega vozila pa je odneslo s ceste. Poškodovani so bili vsi trije udeleženci nesreče, 25-letnik in 57-letnik sta utrpela hude poškodbe, 22-letnik pa jo je odnesel z lažjimi, so pa vse tri prepeljali v bolnišnico v Pulju. Cesta je bila zaradi ogleda in umikanja posledic nesreče zaprta dobre tri ure.

Istrska policijska uprava poziva voznike, naj zaradi svoje varnosti in varnosti ostalih udeležencev v prometu spoštujejo predpise in prilagodijo vožnjo stanju in pogojem na cesti.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta