(VIDEO) Grozljivi posnetek: Med divjanjem neurja skoraj umrla, zdaj bi se rada zahvalila moškemu, ki jo je rešil

A.L.
21.07.2023 10:05

"Zaradi njega in soseda imam od včeraj naprej dva rojstna dneva," je Snježana Fajfar povedala o svojih junakih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Na svetu še obstajajo nesebični ljudje, ki so pripravljeni pomagati neznani osebi v vsakem, tudi najhujšem trenutku. "Ta človek je naredil nekaj, za kar ne najdem besed. Tisočkrat hvala tako njemu kot sosedu," je za 24 sata povedala Snježana Fajfar iz Srednjaka. Kaj se je pravzaprav zgodilo?

V sredo okoli 16. ure se je vračala iz službe in to prav v času, ko je zunaj divjalo neurje. Parkirala je nedaleč od vhoda v stavbo in ocenila, da ji bo ne glede na močan veter in dež uspelo varno priti do vhoda. "Ko sem se bližala prometnemu znaku, sem čedalje težje hodila, na koncu se nisem mogla niti premakniti. Okrog mene so letele veje, les je padal, res je izgledalo kataklizmično. Prijela sem se za tablo, misleč, da se bom tu malo ustavila in počakala, da se razmere umirijo, da veter malo popusti," je pripovedovala za hrvaški medij. Razmere se niso umirile.

"Neznani mlajši moški, ki se mu kar ne morem zahvaliti za pomoč, je stal s svojim avtom na mestu, ker zaradi podrtega drevesa ni mogel mimo. Nekaj ​​časa sem gledala njega in on mene. Potem sem videla, da je šel naprej, a zaradi vetra in dežja nisem videla v katero smer," pripoveduje Snježana Fajfar, ki je v tistem trenutku pomislila, da je ostala povsem sama.

Še naprej se je držala za znak, a ji je počasi zmanjkovalo moči. Prepričana je bila, pravi, da bo nanjo padlo drevo ali da jo bo odneslo skupaj s tablo.

Takrat se je pred njo pojavil moški, ki ga je pred tem videla v avtu. Ta je, kot pravi, njen rešitelj, a ga zaradi šoka, ki ga je doživela, danes ne bi prepoznala. Skupaj z njim je pritekel tudi sosed, skupaj sta nesrečno žensko poskušala odvleči do stavbe. Z veliko napora jima je vendarle uspelo. Vse skupaj je opazovala tudi njena hči, ki je panično kričala, poskušala jim je priti tudi nasproti, a ji moška nista dovolila, saj bi jo veter lahko odnesel, še pripoveduje.

Zaradi panike, ki je nastala, ni prepričana, da se je mlademu moškemu sploh zahvalila, zato bi ga zdaj rada našla. "Zaradi njega in soseda imam od včeraj naprej dva rojstna dneva," je zaključila.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta