(VIDEO) Nesreča, ki je močno odmevala v regiji: Preživeli je razkril, zakaj sta vozila v nasprotno smer na avtocesti

A.L.
05.09.2023 13:27

Priznal je, da sta tisti dan pila alkohol, a hkrati dejal, da nista snemala vožnje v nasprotno smer. Posnetek nesreče je zaokrožil po družbenih omrežjih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična. 
Profimedia

Huda prometna nesreča se je v nedeljo zgodila na avtocesti v smeri Beograda. Voznik, ki je vozil v nasprotni smeri, je umrl na kraju, hudo poškodovani sopotnik pa je danes spregovoril s policisti. Kot je povedal, sta bila z voznikom avtomobila Dejanom J. na poti na poroko v Ivanjico, a sta med vožnjo zgrešila izvoz z avtoceste, tako da sta kasneje poskušala čim prej zaviti z nje. 

Priznal je, da sta tisti dan pila alkohol, a je dejal, da nista snemala vožnje v nasprotno smer, niti nista morebitnega posnetka objavila. Oba telefona sta sicer zgorela v avtu.

Posnetek nesreče je TUKAJ

Nenada K. so zaslišali v bolnišnici, kamor so ga namestili zaradi hudih poškodb, ki jih je utrpel v nedeljski nesreči, piše Blic. Nesreča se je zgodila v nedeljo okoli 16. ure. Dejan je vozil v nasprotni smeri po avtocesti, kjer je trčil v drugo osebno vozilo, nato pa je njegov avtomobil zagorel.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta