(VIDEO) Operacija Kristal: Ugledni nogometni sodnik se je znašel sredi aretacije

Vesna Lovrec Vesna Lovrec
28.05.2020 19:00

Na razvratno zabavo pri mestu Bijeljina v Bosni in Hercegovini so "vdrli" kriminalisti, aretirali so šestnjast ljudi, še devetnajst so jih odpeljali na zaslišanje, med njimi tudi uglednega nogometnega sodnika Slavka Vinčića.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

V Bosni in Hercegovini odmeva bliskovita aretacija 16 ljudi, vpletenih v mednarodno kriminalno združbo, ki se ukvarja z mamili, orožjem in zlorabo prostitucije. Preiskovalci so jih presenetili v noči iz srede na danes, na divji zabavi v luksuzni vili v Suhem polju pri mestu Bijeljina. Po poročanju bosanskih in srbskih medijev so aretirani lastnik vile Milisav Tomić, Aleksandar Gajić, Pavle Stević, Srđan Mićić, Željko Simić, Savo Simić, Radan Dotlić, Siniša Perić, Radoslav Simić, Danijel Perić, Zlatan Ćuk, Vladan Kakuća, Željko Vujić, Elvis Hodžić in Tijana Maksimović, poleg njih pa tudi Adi Bajgorić iz Maribora, sicer lastnik bara Manama.
{embed_youtube}https://youtu.be/De_PYEgDoO8{/embed_youtube}
Na nočni zabavi, polni drog in alkohola, pa tudi pištol, so policisti zbranim zasegli 14 paketov kokaina, skupne teže 46 gramov, več orožja in denarja. Kot rečeno, so aretirali 16 ljudi, ki so jih policisti že dlje časa spremljali v tako imenovani operaciji Kristal. Ni pa bila šestnajsterica na tej zabavi sama. Kot so razkrili policisti na današnji tiskovni konferenci, so imeli to noč v vili opravka s 35 ljudmi, poleg 15 aretiranih moških in ene aretirane ženske, je bilo na razvratni zabavi, ki naj bi jo bila organizirala Maksimovićeva, sicer znana starleta z vzdevkom Tijana Ajfon, še osem žensk in enajst moških, med njimi celo, poročajo tamkajšnji mediji, ugledni nogometni sodnik Slavko Vinćić! Ob njem pa tudi znani Mariborčani Sašo Belić, Slaviša Drobić in Riccardo Merdausl. Ali bodo tudi oni obveljali za osumljene, še ni jasno, so pa jih danes na policijo privedli na zaslišanje.
Za 24ur.com je spregovoril predsednik Zveze nogometnih sodnikov Slovenije Vlado Šajn in potrdil, da je bil Vinčić na zabavi, vendar da gre za splet nesrečnih okoliščin in da se je tam znašel ob nepravnem času na nepravem mestu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta