(VIDEO) Saj ni res, pa je: V predoru Markovec mlada moška hodila s steklenico v roki

M.R.
15.11.2021 17:09

Koprski policisti so v soboto zvečer v avtocestnem predoru Markovec obravnavali dva dogodka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Dva mlada moška v predoru Markovec s steklenico v roki

Twitter/dars

Najprej so bili ob 19.53 obveščeni o nesreči, ki se je po ugotovitvah policistov zgodila zaradi neprilagojene hitrosti. 29-letni voznik je namreč izgubil oblast nad vozilom in trčil ob robnik, nato pa še v zid predora. Nastala je le gmotna škoda, policisti pa so vozniku izdali plačilni nalog. 

Ob 20.12 pa so bili obveščeni, da v predoru v smeri Kopra po cesti hodita dve osebi s steklenico v roki. Policisti so nato izsledili 24-letnega voznika mopeda iz okolice Portoroža. Alkotest je pokazal, da je imel v litru izdihanega zraka 1,54 miligramov alkohola. Zaradi storitve več cestno-prometnih  prekrškov so mu izdali plačilni nalog, poleg tega pa so ga odstranili z avtoceste. 

Posnetek obeh dogodkov je objavila tudi Družba za avtoceste (Dars), ki je ob tem na Twitterju zapisala, da bi lahko imela nesreča, ki se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti, tragične posledice. Sam zapis pa je Dars začel z rekom: "Saj ni res, pa je."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta