(VIDEO) V BiH prijeli tri moške, eden izmed njih je trdil, da je v njegovi kleti izginula dveletna srbska deklica

M.R.
29.03.2024 07:47

V Srbiji že četrti dan teče preiskava izginotja skoraj dveletne deklice Danke Ilić, ki je pogrešana od torka popoldne. V BiH so včeraj zvečer prijeli tri moške, ki so na spletu objavili, da imajo informacije o pogrešani deklici.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Iskanje pogrešane dveletne deklice v Banjskem Polju pri Boru v Srbiji.
Instagram/MUP Srbije

Tri moške v Hadžićih v BiH je prijela zvezna policija in jih tudi zaslišala, izkazalo pa se je, da so bile njihove navedbe na omrežju TikTok lažne. Po informacijah srbske televizije N1 naj bi za informacije o deklici zahtevali 10 tisoč evrov. Eden izmed trojice, vsi so sicer člani iste družine, pa je celo trdil, da se deklica nahaja v njegovi kleti. Kmalu po aretaciji naj bi dejali, da so se "samo šalili"

Pogrešana Danka Ilić
MUP Srbije

Mati in oče pogrešane deklice sta včeraj več kot 10 ur preživela na policijski postaji. Glede na to, da deklice v 27 ur dolgem prečesavanju okolice kraja izginotja v Banjskem Polju niso našli, je policija prepričana, da deklice ni več na tem območju. Zato so se zdaj osredotočili na stike dekličinih staršev. Še posebej je za preiskovalce pomembna mati Ivana Ilić, ki je bila zadnja z deklico, ko je izginila. Očeta Miloša Ilića so zaslišali tudi s poligrafom, Ivana Ilić pa je noseča in je zato ne morejo zaslišati z detektorjem laži, poročajo srbski mediji.

So pa včeraj zvečer ponovno pregledovali okolico hiše (družinskega vikenda), kjer je deklica izginila, in tudi bližnjo njivo. Gasilci naj bi pomagali pri pregledovanju vodovodnih kanalizacijskih cevi in septičnih jam. 

Deklica je v torek okoli 13.45 izginila z dvorišča družinskega vikenda v Banjskem Polju. Družina sicer živi v stanovanjskem bloku v bližnjem Boru. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta