Voznik na območju Mozirja vozil 149 kilometrov na uro, policista sta ga poskušala ustaviti, vendar ...

STA, A.L.
24.03.2021 15:13
Mozirska policista sta v nedeljo zvečer pri nadzoru prometa z laserskim merilnikom hitrosti izven naselja Šentjanž, kjer je hitrost vožnje omejena na 70 kilometrov na uro, zaznala voznika osebnega vozila, ki je vozil 149 kilometrov na uro. S prehitro vožnjo si je prislužil 1700 evrov globe in 23 kazenskih točk.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Celje, sta ga policista zaradi prehitre vožnje poskušala ustaviti, vendar se voznik na njihove znake ni odzval in je z nezmanjšano hitrostjo odpeljal v smeri proti Grušovljam. Policista sta sicer zapeljala za njim, vendar ga nista izsledila.

Z voznikom, ki je za več kot 100-odstotno prekoračil hitrost in z divjo vožnjo ogrožal tako sebe kot tudi druge udeležence cestnega prometa, je policija v torek opravila pogovor. Zoper njega so podali obdolžilni predlog, ostal je tudi brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta